Els alumnes de 4rt en directe a la ràdio

45085790_1975011035920787_3123974488861966336_oEls alumnes de quart d’ESO han participat en un programa especial de Halloween de ràdio Sant Boi, aquest dimecres 31 d’octubre. El programa República Santboiana ha estat en directe des de Cal Ninyo i hi han participat diverses escoles de la localitat.

A més dels alumnes, també hi han col·laborat alguns especialistes en diferents àmbits: una bruixa, un director de pel·lícules de por i un pastisser, entre d’altres. Els alumnes de la nostra escola han obsequiat als protagonistes del programa amb unes carabasses fetes a mà pels propis alumnes. L’objectiu dels col·laboradors ha estat ampliar la informació i aportar noves dades sobre diferents tradicions d’aquesta celebració.

També hi ha hagut un taller de pintacares fet per alumnes d’un cicle de maquillatge i estètica de l’institut Camps Blancs al qual molts dels participants han decidit apuntar-se i que han acabat amb uns maquillatges terrorífics! A més, per acabar, els presentadors han provat l’atenció del públic regalant diferents obsequis a qui ha sabut respondre algunes preguntes sobre el programa.

Per Olga Pallejà i Elsa Ruiz

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s