Sortida fotoperiodística

El passat dijous 13 de desembre, els alumnes de l’optativa de periodisme de l’escola es van desplaçar fins a Barcelona per gaudir del fotoperiodisme en primera persona. Els estudiants van poder visitar l’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos”, que és un recull fotogràfic d’algunes de les millors fotografies dels més prestigiosos fotoperiodistes de l’àmbit nacional, que se centra en apropar a l’espectador la crua realitat dels conflictes bèl·lics i les catàstrofes humanitàries arreu del planeta.

Els estudiants van tenir també la sort de poder ser acompanyats a l’activitat per en Marc Morreres, administrador de l’escola i fotògraf professional que, durant els darrers dies, els ha impartit un taller de fotoperiodisme al centre. Durant tot el trajecte en transport públic, els futurs periodistes de l’escola van poder prendre les seves pròpies fotografies i capturar imatges de la vida quotidiana dels ciutadans, guiats en tot moment de la mà d’en Marc.

Aprendre dels professionals, entendre tot allò que pot transmetre una fotografia i ser capaços de captar la realitat amb una mirada crítica i artística a la vegada va fer que els alumnes visquessin la jornada amb un punt d’entusiasme i motivació extra, que de ben segur farà que, a partir d’ara, s’endinsin en el món del fotoperiodisme amb els ulls ben oberts!

Per Edgar Cabello y David Amurrio.

CreadorsConsciencia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s