L’autor Jorge Gamero visita l’escola

El passat dijous, els alumnes de 4rt d’ESOhan han estat visitats per Jorge Gamero, l’autor de “Simón, no; Saimon”,el llibre que han llegit a la matèria de castellà aquest trimestre. L’autor del llibre els ha explicat moltes anècdotes sobre el llibre i la seva professió. Els alumnes han pogut fer-li preguntes, que han estat respostes per l’autor d’una manera clara i divertida.

L’autor ha aprofitat la xerrada per transmetre als alumnes el seu amor per la literatura i per escriure, a més dels seus punts de vista de diferents temes actuals que s’esmenten al llibre. Les preguntes formulades pels alumnes han fet que Jorge Gamero revelés algunes coses personals com el seu nom de veritat “ Jordi Jiménez Gamero” o que creu que la literatura juvenil és més difícil d’escriure. Ha pogut fer gala també d’alguns acudits que surten als seus relats per adults.

L’antic professor s’ha mostrat molt cómode entre els alumnes i ha respost totes les preguntes que han pogut tenir els alumnes. Finalment, els alumnes han satisfet la seva curiositat respecte al interessant món de Saimon i la literatura.

9a7bd80d-7651-4c73-bf6e-551bbbca95c3
Per Elsa Ruiz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s