Dia de la narració oral

La narració oral realitzada pels alumnes de quart de primària és un projecte cooperatiu i solidari que es fa a través de l’Ajuntament i en xarxa amb altres entitats del municipi.

Aquest any el fil conductor de l’acte han estat els Objectius de desenvolupament sostenible, o també coneguts com a ODS, de l’agenda 2030. Aquests objectius s’han treballat a través de tallers que feien veure als alumnes la idea comuna d’aquest treball transversal.

Petits grups d’alumnes s’han dedicat a preparar contes a la vegada que treballaven objectius com la igualtat de gènere, la reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles i vida submarina, escollits pels propis mestres.

Els títols dels contes presentats han estat: Travessant el núvol, La Junko i l’Everest, La ciutat dels somnis, Res de res, Oceà específic i Quan va desaparèixer el mar. Tots els alumnes han recitat els contes amb la il·lusió i orgull de portar els missatges triats a tots els presents. Han sabut demostrar tot allò que han après amb aquesta experiència, tot aportant vivències pròpies.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s